Programma:

Ouder- en gezinsbegeleiding

Coaching met paarden is erg effectief, ook voor ouders, verzorgers of begeleiders van kinderen. Misschien heeft je kind net de diagnose autisme, ADD, ADHD gekregen of is je kind hooggevoelig en weten jij en de rest van je gezin niet goed hoe je daarmee moet omgaan. Dan kun je wel wat extra hulp gebruiken. Maar ook als je al langer in een gezinspatroon vastzit, kan Jes coaching en begeleiding je helpen.

Het kan zeker waardevol zijn om als ouder samen met je kind een sessie te volgen. Dit schept helderheid in de omgang met elkaar, in samenwerkingen en in elkaars kwaliteiten.

De paarden zijn bijzonder gevoelig en spiegelen moeiteloos wat er speelt. Je komt meteen bij de kern. Zo word je bewust van bestaande patronen, verhoudingen en overtuigingen binnen je gezin of omgeving.

Als ouder vond ik het fijn als ik het moeilijk had om bij Jessika mijn verhaal te mogen doen.

ReAttach therapie

ReAttach therapie is één van de extra behandelvormen binnen onze ouder- en gezinsbegeleiding. Deze gezinsinterventie helpt om gebeurtenissen en indrukken uit het verleden te verwerken zodat je daar in het heden geen last meer van hebt. Het fijne van deze therapie is dat je zelf niet hoeft te praten. Daarom zetten we ReAttach in bij gezinnen waarin het kind en/of de ouders het moeilijk vinden om over zaken te praten. Natuurlijk passen we de ReAttach therapie aan, aan de ontwikkelingsleeftijd van het kind.

Je mag de krachtige persoon zijn die je bent!

Wil je meer weten of deze nieuwe trainingen? Kom kennismaken!

Praktische info

Ouder- en gezinsbegeleiding